The rules have been updated, read them now: Rules!

Ninja Ripper

General game file tools that are useful for more than one game
Modman69
veteran
Posts: 108
Joined: Wed Jun 17, 2009 4:33 pm
Has thanked: 19 times
Been thanked: 3 times

Re: Ninja Ripper

Post by Modman69 » Sat Oct 10, 2015 10:40 pm

Is there any possibility/chance to make this work through a browser for 3d web content?

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Sun Oct 11, 2015 7:43 am

Yes, If browser render through directx

Set "inject to child process" checkbox in settings.
And browser as target exe
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

Modman69
veteran
Posts: 108
Joined: Wed Jun 17, 2009 4:33 pm
Has thanked: 19 times
Been thanked: 3 times

Re: Ninja Ripper

Post by Modman69 » Sun Oct 11, 2015 5:25 pm

Thanks for the info, I guess the real problem is finding good content that renders through directX, I suppose all the model viewing websites use webgl or something like that?

Pavikjan
ultra-n00b
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 7:45 pm

Re: Ninja Ripper

Post by Pavikjan » Sun Oct 11, 2015 8:16 pm

Hey guys!
It's my second post on this wonderful site! :D
I am using Ninja Ripper for a while now and i have only come across one game i can't rip!
That cursed game is "Shadow Of Mordor".I need that Celebrimbor as same as i need to Eat and Sleep and Drink every day.
I put F9 to be my Ripping Button,i picked WRAPPER11 and Ran the game.
I go to "Change Skins"
I select Bright Lord one,and click F9,but nothing happens
I tried the Intruder but it says that i have d3d11.dll in x64.
I cut it from there and put it to the desktop and Run the game again (with Intruder) but still nothing happens.
Please HELP!!! :[

dibe91
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 221
Joined: Tue Jul 29, 2014 9:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 13 times

Re: Ninja Ripper

Post by dibe91 » Sun Oct 11, 2015 8:23 pm

I would have questions to the creator of Ninja ripper. first of all thank you because thanks to you we were able to ottonere models such as dark souls, but unfortunately not always go as planned. I tried to use it on bioshock 2 to retrieve some texture but unfortunately I can not get anything! same thing happens to another game called Warhammer 40,000 team kill. you can do something?

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Sun Oct 11, 2015 10:00 pm

Attach log here.
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

Mkbewe
n00b
Posts: 16
Joined: Sun Oct 04, 2015 4:53 pm
Has thanked: 1 time

Re: Ninja Ripper

Post by Mkbewe » Mon Oct 12, 2015 5:42 am

Is Ninja Ripper 1.3.4 beta avaible to download?

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 953
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 120 times
Contact:

Re: Ninja Ripper

Post by Tosyk » Mon Oct 12, 2015 8:58 am

Mkbewe wrote:Is Ninja Ripper 1.3.4 beta avaible to download?
no, it's in progress.
Thank you for all you do here
my blog | my forum

dibe91
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 221
Joined: Tue Jul 29, 2014 9:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 13 times

Re: Ninja Ripper

Post by dibe91 » Mon Oct 12, 2015 11:12 am

have you ever thought of making a list of games in which it works ninja ripper?

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 953
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 120 times
Contact:

Re: Ninja Ripper

Post by Tosyk » Mon Oct 12, 2015 12:00 pm

dibe91 wrote:have you ever thought of making a list of games in which it works ninja ripper?
actually recently I started working on it, but the list is still too short to make it public. so any help would be appreciated.
layout the following:

Year.....Title..........................Win.............DirectX....Bit....Mesh.....UV.....Textures
2015.....Battlefield Hardline........W7Prox64......11..........64....YES.......YES....YES
Thank you for all you do here
my blog | my forum

dibe91
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 221
Joined: Tue Jul 29, 2014 9:06 am
Has thanked: 3 times
Been thanked: 13 times

Re: Ninja Ripper

Post by dibe91 » Mon Oct 12, 2015 7:14 pm

I can confirm that on dark souls one and two runs. we both mesh textures. The common problem is that the mapping is magnified around getting high! Nothing serious though. It can easily solve. while in dark souls 2 there is the problem that concerns the characters with capes. It lacks the mesh in between the shoulders and the rest of the coat. other games where it does not work is the series warhmmer 40000 Dawn of War 2 while another game that you call of the Orcs and Men are unable to have the mesh but the textures are white. I hope you can help!

Pavikjan
ultra-n00b
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 7:45 pm

Re: Ninja Ripper

Post by Pavikjan » Mon Oct 12, 2015 8:16 pm

Is there a fix for F9 not doing anything.
I tested it with other games it works perfectly,but with soM it doesn't.

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Mon Oct 12, 2015 8:33 pm

Attach log.
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

Pavikjan
ultra-n00b
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 7:45 pm

Re: Ninja Ripper

Post by Pavikjan » Mon Oct 12, 2015 9:48 pm

I will attach it tomorrow.

bobbobbob
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Thu Oct 22, 2015 10:48 am

Re: Ninja Ripper

Post by bobbobbob » Thu Oct 22, 2015 10:53 am

Ripped, worked wonders, but I'm having a few issues I was hoping someone could help me with. While the .rip files convert to OBJ just fine and work in most anything, I seem to be entirely unable to apply the textures to these models, and when I attempt to do so in 3ds using the plugin, it looks like a bad acid trip.

I tried watching a few youtube videos and they mention using the group function, however I'm only going for one model.

And oddly, the model is numbered 0044 but the corresponding texture file is 1950.

Could someone help a newbie out? I'm at a point i'd even pay to get this done.

Post Reply