Join also our Discord channel! Click here.

Ninja Ripper

General game file tools that are useful for more than one game
User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 953
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 227 times
Been thanked: 120 times
Contact:

Re: Ninja Ripper

Post by Tosyk » Thu Oct 22, 2015 12:15 pm

bobbobbob wrote:I seem to be entirely unable to apply the textures to these models
applying textures in 3ds max it's something outside this thread. watch youtube tutorials for this.

p.s.: sometimes there's no way to automatically apply texture on imported .rip mesh. there nothing we can do yet.
Thank you for all you do here
my blog | my forum

JakeGreen
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 163
Joined: Sun Aug 22, 2010 10:14 pm
Has thanked: 39 times
Been thanked: 11 times

Re: Ninja Ripper

Post by JakeGreen » Fri Oct 23, 2015 3:08 am

Ninja Ripper (lastest version) doesn't even work with google chrome or firefox just keeps telling me please check if (forgot this part) is writable, Is there anyways to fix this or no there is something i wanna rip from a website but can't.

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Fri Oct 23, 2015 5:18 am

Which web site url?
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

JakeGreen
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 163
Joined: Sun Aug 22, 2010 10:14 pm
Has thanked: 39 times
Been thanked: 11 times

Re: Ninja Ripper

Post by JakeGreen » Fri Oct 23, 2015 8:19 am

blackninja wrote:Which web site url?
Um trying to rip halo 5 armor from halowaypoint https://www.halowaypoint.com/en-us#customize-h5 it uses Webgl as far as i know if that makes a difference but i can't get ninjaripper to even open chrome or firefox to even try it.

User avatar
lionheartuk
double-veteran
double-veteran
Posts: 719
Joined: Tue May 16, 2006 10:55 pm
Location: Tokyo, Japan
Has thanked: 30 times
Been thanked: 34 times

Re: Ninja Ripper

Post by lionheartuk » Fri Oct 23, 2015 5:06 pm

JakeGreen wrote:
blackninja wrote:Which web site url?
Um trying to rip halo 5 armor from halowaypoint https://www.halowaypoint.com/en-us#customize-h5 it uses Webgl as far as i know if that makes a difference but i can't get ninjaripper to even open chrome or firefox to even try it.
NinjaRipper runs via DirectX applications, it won't work on WebGL stuff because WebGL isn't DirectX its more or less (from my understanding) a web version of OpenGL.

Almost nothing on websites runs using Direct X, it all runs WebGL.
"Lemons are people nice hardworking & honest people too..."

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Sat Oct 24, 2015 8:18 am

No. Browsers emulate webgl through directx

Rip will aviable after some fixes in next version
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

patopeixe
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Sat Oct 24, 2015 8:19 pm

Re: Ninja Ripper

Post by patopeixe » Sat Oct 24, 2015 8:22 pm

So, I've tried using this on Street Fighter V (which is DirectX11, Unreal Engine 4) and all textures come out purple/pink. Is this working as intended? Also when I import the models corresponding to the proper textures to 3ds max 2016 they form a sphere instead of the proper model :eek:

I'm sure I'm probably doing something wrong though :D

Darko
double-veteran
double-veteran
Posts: 708
Joined: Mon Jul 13, 2009 6:16 pm
Has thanked: 71 times
Been thanked: 119 times

Re: Ninja Ripper

Post by Darko » Sat Oct 31, 2015 3:31 pm

patopeixe wrote:So, I've tried using this on Street Fighter V (which is DirectX11, Unreal Engine 4) and all textures come out purple/pink. Is this working as intended? Also when I import the models corresponding to the proper textures to 3ds max 2016 they form a sphere instead of the proper model :eek:

I'm sure I'm probably doing something wrong though :D
Use umodel instead.

I already extracted models from SFV:

https://www.youtube.com/watch?v=VvskRVewq9I
Image

blackninja
veteran
Posts: 83
Joined: Wed Nov 28, 2012 11:55 am
Been thanked: 66 times

Re: Ninja Ripper

Post by blackninja » Sat Oct 31, 2015 3:48 pm

Where can I download sfv?
Have a question about NinjaRipper? Ask on forum, not PM.

shadowmoy
veteran
Posts: 153
Joined: Sat Feb 21, 2009 2:29 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 40 times

Re: Ninja Ripper

Post by shadowmoy » Sun Nov 01, 2015 6:28 pm

anyone managed to rip models from the new Tales of Zestiria ?

tried all ripping otions and got only a log file every time, maybe a windows 10 problem ?

edit : nevermind it uses opengl
_-=<(¯`·._.·[ CodeMan ]·._.·´¯)>=-_

User avatar
Andrakann
ultra-veteran
ultra-veteran
Posts: 389
Joined: Wed Jul 06, 2011 8:47 am
Location: Russia
Has thanked: 755 times
Been thanked: 189 times
Contact:

Re: Ninja Ripper

Post by Andrakann » Mon Nov 02, 2015 6:03 am

blackninja wrote:Where can I download sfv?
PC users can get access to the online beta by pre-ordering Street Fighter V on Steam.

User avatar
REDZOEU
veteran
Posts: 151
Joined: Thu Mar 10, 2011 8:03 am
Location: Jakarta, Indonesia
Has thanked: 73 times
Been thanked: 44 times
Contact:

Re: Ninja Ripper

Post by REDZOEU » Mon Nov 02, 2015 11:44 am

shadowmoy wrote:edit : nevermind it uses opengl
Wow... A new game that uses opengl... I played it, and my graphics card could stop responding and recover randomly. That was reduced by setting the LOD detail to High/Medium. But to think that the game uses OpenGL... What a suprise.

And still no luck for RIDE. I was able to rip textures witj F8, but when i press F10 to get models, nothing happens. Tried intruder, DX11, and DXGI mode. Still no luck. I'm using the stable 1.3.3 version of Ninja Ripper (cmiiw).

shadowmoy
veteran
Posts: 153
Joined: Sat Feb 21, 2009 2:29 pm
Has thanked: 16 times
Been thanked: 40 times

Re: Ninja Ripper

Post by shadowmoy » Mon Nov 02, 2015 5:07 pm

hum strange, some guy posted models of tales of zestiria ripped using ninja ripper but not tposed, maybe this game is dx9 after all
here is my log :

Code: Select all

[1CC8] Ninja Ripper 1.3.3 x86
[1CC8] © 2004 - 2015 black_ninja

[1CC8] LOG START
[1CC8] Date/Time: 2015/11/01 18:33:03

[1CC8] Inject mode: "intruder"

[1CC8] Texture downscale max width : 4096
[1CC8] Texture downscale max height: 4096
[1CC8] Texture downscale value: 2

[1CC8] Loaded Modules List
[1CC8] 0x00930000 C:\Program Files (x86)\Steam\steam.exe
[1CC8] 0x76EE0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\ntdll.dll
[1CC8] 0x74070000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\KERNEL32.DLL
[1CC8] 0x766F0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\KERNELBASE.dll
[1CC8] 0x76B00000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\WS2_32.dll
[1CC8] 0x76930000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\sechost.dll
[1CC8] 0x76590000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\RPCRT4.dll
[1CC8] 0x73FF0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\SspiCli.dll
[1CC8] 0x73FE0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\CRYPTBASE.dll
[1CC8] 0x73F80000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\bcryptPrimitives.dll
[1CC8] 0x74340000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\NSI.dll
[1CC8] 0x761C0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\USER32.dll
[1CC8] 0x74AD0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\GDI32.dll
[1CC8] 0x76C50000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\ADVAPI32.dll
[1CC8] 0x76870000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\msvcrt.dll
[1CC8] 0x71A20000 C:\WINDOWS\WinSxS\x86_microsoft.windows.common-controls_6595b64144ccf1df_6.0.10240.16384_none_3bccb1ff6bcd1849\COMCTL32.dll
[1CC8] 0x74CE0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\SHELL32.dll
[1CC8] 0x745F0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\windows.storage.dll
[1CC8] 0x74170000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\combase.dll
[1CC8] 0x74500000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\shlwapi.dll
[1CC8] 0x74330000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\kernel.appcore.dll
[1CC8] 0x76BC0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\shcore.dll
[1CC8] 0x763F0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\powrprof.dll
[1CC8] 0x76440000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\profapi.dll
[1CC8] 0x74550000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\OLEAUT32.dll
[1CC8] 0x74040000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\IMM32.DLL
[1CC8] 0x760A0000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\MSCTF.dll
[1CC8] 0x64AF0000 F:\Ninjaripper\x86\intruder.dll
[1CC8] 0x76450000 C:\WINDOWS\SYSTEM32\psapi.dll
[1CC8] LOG END
seems the injection work but the game don't show up and just stay in the process list without doing anything grrr.

edit : tested on a copy found on the net and the ripping work but the models are not tposed !
_-=<(¯`·._.·[ CodeMan ]·._.·´¯)>=-_

Pavikjan
ultra-n00b
Posts: 6
Joined: Sat Oct 10, 2015 7:45 pm

Re: Ninja Ripper

Post by Pavikjan » Sun Nov 08, 2015 11:13 am

Hey guys!
How do i rip models from Warhammer Online:Age Of Reckoning-Return Of reckoning
Help please!!I need those models!!

Lopunny
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Tue Nov 10, 2015 4:53 pm

Burnout Paradise Ripping using Ninja Ripper

Post by Lopunny » Tue Nov 10, 2015 5:09 pm

Not to sure if this is right place to post this, but is it possible to make Ninja Ripper to be able to rip from Burnout Paradise? Because currently the only way to rip from Burnout Paradise is by using 3D Ripper DX which didn't work for me. Even if it did worked, it required that I needed 3DS Max 2011 or older because the Max plugin only supports up to 3DS Max 2011. The .OBJ rip wouldn't work either because it will end up giving unusable UVs. Unless if there is another method to rip from Burnout Paradise that I didn't know, then basically ripping from Burnout Paradise is impossible.

Post Reply