Join also our Discord channel! Click here.

Mafia 2 models [pc]

Post questions about game models here, or help out others!
Szkaradek123
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 292
Joined: Wed May 05, 2010 8:21 pm
Location: Poland Głogów
Has thanked: 21 times
Been thanked: 593 times

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Szkaradek123 » Sun Sep 12, 2010 7:34 am

The contents of this post was deleted because of possible forum rules violation.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 936
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 225 times
Been thanked: 112 times
Contact:

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Tosyk » Sun Sep 12, 2010 2:36 pm

The contents of this post was deleted because of possible forum rules violation.
Thank you for all you do here
my blog | my forum

huckleberrypie
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 319
Joined: Mon Apr 26, 2010 6:51 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 13 times

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by huckleberrypie » Mon Sep 13, 2010 12:56 am

Nice... Other than some apparent UV issues, I guess it's about time that I convert these models to San Andreas. Does this also work for ped models, too?

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 936
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 225 times
Been thanked: 112 times
Contact:

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Tosyk » Mon Sep 13, 2010 1:37 am

huckleberrypie wrote:Nice... Other than some apparent UV issues, I guess it's about time that I convert these models to San Andreas. Does this also work for ped models, too?
yes :P
Image
Thank you for all you do here
my blog | my forum

badmedia
ultra-n00b
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 6:16 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by badmedia » Mon Sep 13, 2010 6:22 pm

The contents of this post was deleted because of possible forum rules violation.
Last edited by badmedia on Mon Sep 13, 2010 6:30 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 936
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 225 times
Been thanked: 112 times
Contact:

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Tosyk » Mon Sep 13, 2010 6:25 pm

The contents of this post was deleted because of possible forum rules violation.
Thank you for all you do here
my blog | my forum

Szkaradek123
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 292
Joined: Wed May 05, 2010 8:21 pm
Location: Poland Głogów
Has thanked: 21 times
Been thanked: 593 times

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Szkaradek123 » Mon Sep 13, 2010 6:30 pm


badmedia
ultra-n00b
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 6:16 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by badmedia » Mon Sep 13, 2010 6:54 pm

Tosyk wrote: to get ' .IndexBufferPool ' and ' .VertexBufferPool ' files you must extract sds file
When I click execute code nothing happens?

how or what do I import once I load it up with the file provided above?

badmedia
ultra-n00b
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 6:16 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by badmedia » Tue Sep 14, 2010 6:57 pm

what the?
ImageL]
Is this an error, or this is how it is?
(it's vitpra by the way)

User avatar
Tosyk
double-veteran
double-veteran
Posts: 936
Joined: Thu Oct 22, 2009 10:24 am
Location: Russia, Siberia
Has thanked: 225 times
Been thanked: 112 times
Contact:

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by Tosyk » Tue Sep 14, 2010 7:20 pm

badmedia wrote:what the?
Is this an error, or this is how it is?
(it's vitpra by the way)
Don't double-posting here, please.
My vitpra:
Image

what are you exactly doing to get your model?
Thank you for all you do here
my blog | my forum

badmedia
ultra-n00b
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 6:16 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by badmedia » Tue Sep 14, 2010 9:59 pm

Tosyk wrote:
badmedia wrote:what the?
Is this an error, or this is how it is?
(it's vitpra by the way)
Don't double-posting here, please.
My vitpra:
Image

what are you exactly doing to get your model?
sorry, on other forums double post is allowed, force of habbit :)

I extracted all the files in vitpra, put them in a folder, put the import mafia2.blend file in with them.
Ran the import.blend file, Blender stats up and I right click and press execute script on the text on the left.

How did you get yours to work?

jackpack
advanced
Posts: 47
Joined: Tue Sep 08, 2009 7:28 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by jackpack » Thu Sep 16, 2010 5:59 pm

badmedia wrote:
Tosyk wrote:
badmedia wrote:what the?
Is this an error, or this is how it is?
(it's vitpra by the way)
I extracted all the files in vitpra, put them in a folder, put the import mafia2.blend file in with them.
Ran the import.blend file, Blender stats up and I right click and press execute script on the text on the left.
thats how i done it & i got a good result.

problen lies when you get it in the textures are feked up.

i exported it as an nif file & loaded it in nifscope & the model is feked up too.

badmedia
ultra-n00b
Posts: 5
Joined: Mon Sep 13, 2010 6:16 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by badmedia » Thu Sep 16, 2010 11:00 pm

The contents of this post was deleted because of possible forum rules violation.

huckleberrypie
mega-veteran
mega-veteran
Posts: 319
Joined: Mon Apr 26, 2010 6:51 am
Has thanked: 95 times
Been thanked: 13 times

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by huckleberrypie » Sun Sep 19, 2010 9:26 am

badmedia wrote: How long till we can save em?
Probably after a few weeks or months, depending on how the format is made up. Oh, and here's a WIP shot of the Series 75 in San Andreas; I still have to add some more materials, obviously:
Image

MaxMaron
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Tue Sep 21, 2010 8:10 pm

Re: Mafia 2 models [pc]

Post by MaxMaron » Tue Sep 21, 2010 8:47 pm

i cant import, i do all right but nothing happens if i run the script, only the gizmo appears.
i put the .-blernd file into the same folder like the pool files are...

can anyone extract a car for me?

Post Reply