Join also our Discord channel! Click here.

Hot Wheels World Race NGC Script Help

Post questions about game models here, or help out others!
Post Reply
User avatar
reh
advanced
Posts: 42
Joined: Mon Nov 16, 2015 11:18 pm
Has thanked: 24 times
Been thanked: 39 times

Hot Wheels World Race NGC Script Help

Post by reh » Wed Jul 01, 2020 5:04 am

Hello, I hope you are well.
I spent time playing with this script, but I can't seem to get it to work. So the message that appears tells me that the buffer is not correct, but I don't know what to do.

Here is how the model is loaded with Hex2obj:
aeroflash_med.png
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
reh
advanced
Posts: 42
Joined: Mon Nov 16, 2015 11:18 pm
Has thanked: 24 times
Been thanked: 39 times

Re: Hot Wheels World Race NGC Script Help

Post by reh » Wed Jul 01, 2020 5:06 am

Here is the script plus some sample files:
Script + rom .zip
Thank you for your help! :wink:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
shakotay2
MEGAVETERAN
MEGAVETERAN
Posts: 3135
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:24 am
Location: Nexus, searching for Jim Kirk
Has thanked: 833 times
Been thanked: 1674 times

Re: Hot Wheels World Race NGC Script Help

Post by shakotay2 » Wed Jul 01, 2020 9:29 am

Hello,
do a correction of one line only, DWORD FIs here, means 4 instead of 2 bytes:
FBuff = bs.readBytes(FCont*3*4)

btw: "FCont"? In english you'd better choose "FCount" or "FCnt" or "FaceCnt", just as a thought. :)
Bigchillghost, Reverse Engineering a Game Model: viewtopic.php?f=29&t=17889
extracting simple models: viewtopic.php?f=29&t=10894
Make_H2O-ForzaHor3-jm9.zip
"You quoted the whole thing, what a mess."

User avatar
reh
advanced
Posts: 42
Joined: Mon Nov 16, 2015 11:18 pm
Has thanked: 24 times
Been thanked: 39 times

Re: Hot Wheels World Race NGC Script Help

Post by reh » Thu Jul 02, 2020 12:00 am

Thank you very much :D , now the script loads the templates, I still need to edit it to load the second mesh, the way I did until it loads the second mesh, but stops loading files that have only one mesh.
shakotay2 wrote:
Wed Jul 01, 2020 9:29 am
btw: "FCont"? In english you'd better choose "FCount" or "FCnt" or "FaceCnt", just as a thought. :)
Thanks for the tip, I will make changes to the script and then post it here.

Post Reply