READ THE RULES: Click here

Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/xentax/ :)

Little Witch Academia CoT models?

Post questions about game models here, or help out others!
Post Reply
User avatar
Supurreme
advanced
Posts: 40
Joined: Mon Jun 05, 2017 10:50 am

Little Witch Academia CoT models?

Post by Supurreme » Thu Dec 27, 2018 6:26 am

EDIT: here are some sample files

I know this game runs on unity and i can open and view them in unity asset studio
Image

but whenever i try to export them i keep getting this error on every single model
Image

ive never had this problem with asset studio before so idk if its just the program or something in the models
Hey I'm Mimi! Please have mercy on me, I'm still learning!

User avatar
chrrox
Moderator
Posts: 2552
Joined: Sun May 18, 2008 3:01 pm
Has thanked: 57 times
Been thanked: 1289 times

Re: Little Witch Academia CoT models?

Post by chrrox » Fri Dec 28, 2018 2:20 am

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Supurreme
advanced
Posts: 40
Joined: Mon Jun 05, 2017 10:50 am

Re: Little Witch Academia CoT models?

Post by Supurreme » Fri Dec 28, 2018 8:29 am

i tried th enewest version and i can get it to export everything but the models seem to lose their UV mapping
Hey I'm Mimi! Please have mercy on me, I'm still learning!

User avatar
chrrox
Moderator
Posts: 2552
Joined: Sun May 18, 2008 3:01 pm
Has thanked: 57 times
Been thanked: 1289 times

Re: Little Witch Academia CoT models?

Post by chrrox » Fri Dec 28, 2018 10:47 am

it works fine for me.
Image

User avatar
Supurreme
advanced
Posts: 40
Joined: Mon Jun 05, 2017 10:50 am

Re: Little Witch Academia CoT models?

Post by Supurreme » Fri Dec 28, 2018 11:44 am

must just be the program im using to view the fbx files then

Image
Hey I'm Mimi! Please have mercy on me, I'm still learning!

anime663
veteran
Posts: 105
Joined: Mon Jun 04, 2012 1:45 am
Has thanked: 24 times
Been thanked: 2 times

Re: Little Witch Academia CoT models?

Post by anime663 » Sun Dec 30, 2018 2:08 am

I often use the same program as you, and I have experienced this problem too. Either try an older version of Meta, or try changing the FBX versions in settings on AssetStudio. Should solve that problem. May need a lil trial and error.

Post Reply