Join also our Discord channel! Click here.

Ninja Ripper - Ripping with holes

Post questions about game models here, or help out others!
Post Reply
LTuga
ultra-n00b
Posts: 2
Joined: Sat Jun 10, 2017 1:09 pm
Has thanked: 1 time

Ninja Ripper - Ripping with holes

Post by LTuga » Sat Jun 10, 2017 1:45 pm

(Sorry about my possible english problems!)

Good day! I'll be brief, when i rip a model from Artstation or Sketchfab (*I do not have the problem with some models*) and i open the meshes on 3DSMAX using Gims EVO they bring some holes.

*I already tried ripping more than 10 times and changing the "Forced rip interval" too, but does not appear to have made any difference.
*The problem only happen on some models i tried to rip, i already ripped some models a lot of times (*for test*) and the holes don't appear.
*I use Mozilla Firefox to rip. (Already tried Google Chrome)

Please, if you know how to fix help me!

Image

User avatar
shakotay2
MEGAVETERAN
MEGAVETERAN
Posts: 3184
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:24 am
Location: Nexus, searching for Jim Kirk
Has thanked: 869 times
Been thanked: 1751 times

Re: Ninja Ripper - Ripping with holes

Post by shakotay2 » Sat Jun 10, 2017 4:54 pm

it's a known problem but there's no solution, afaik.
You might try meshlab, read here:
viewtopic.php?f=16&t=10668&p=121860&hil ... ab#p121860
Bigchillghost, Reverse Engineering a Game Model: viewtopic.php?f=29&t=17889
extracting simple models: viewtopic.php?f=29&t=10894
Make_H2O-ForzaHor3-jm9.zip
"You quoted the whole thing, what a mess."

LTuga
ultra-n00b
Posts: 2
Joined: Sat Jun 10, 2017 1:09 pm
Has thanked: 1 time

Re: Ninja Ripper - Ripping with holes

Post by LTuga » Sat Jun 10, 2017 10:01 pm

shakotay2 wrote:it's a known problem but there's no solution, afaik.
You might try meshlab, read here:
viewtopic.php?f=16&t=10668&p=121860&hil ... ab#p121860
Thank you for your support! But i found a way to rip without the holes problem!

User avatar
OriginOfWaves
beginner
Posts: 36
Joined: Wed Jun 08, 2011 1:58 pm
Location: Nish, Serbia
Has thanked: 24 times
Been thanked: 11 times
Contact:

Re: Ninja Ripper - Ripping with holes

Post by OriginOfWaves » Mon Jun 12, 2017 12:05 pm

LTuga wrote:
shakotay2 wrote:it's a known problem but there's no solution, afaik.
You might try meshlab, read here:
viewtopic.php?f=16&t=10668&p=121860&hil ... ab#p121860
Thank you for your support! But i found a way to rip without the holes problem!
hey can you share how you fixed the rip with holes problem?

User avatar
shakotay2
MEGAVETERAN
MEGAVETERAN
Posts: 3184
Joined: Fri Apr 20, 2012 9:24 am
Location: Nexus, searching for Jim Kirk
Has thanked: 869 times
Been thanked: 1751 times

Re: Ninja Ripper - Ripping with holes

Post by shakotay2 » Fri Jun 16, 2017 9:41 am

Guess he just changed the parameters, something like this:
viewtopic.php?f=33&t=15854&p=127514&hil ... ip#p127514
Bigchillghost, Reverse Engineering a Game Model: viewtopic.php?f=29&t=17889
extracting simple models: viewtopic.php?f=29&t=10894
Make_H2O-ForzaHor3-jm9.zip
"You quoted the whole thing, what a mess."

Post Reply