Join also our Discord channel! Click here.

Star Wars - The Old Republic - Beta

The Original Forum. Game archives, full of resources. How to open them? Get help here.
swtor2316
ultra-n00b
Posts: 8
Joined: Thu Feb 11, 2016 2:55 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by swtor2316 » Thu Mar 10, 2016 3:48 pm

Nengalore wrote:
swtor2316 wrote:And animations, can they be exported ?
The .jba animation files currently cannot be used, as far as I know, there is no way to use the animations, sorry.
Thanks, I did not know. What a pity !

swtor2316
ultra-n00b
Posts: 8
Joined: Thu Feb 11, 2016 2:55 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by swtor2316 » Thu Mar 10, 2016 4:06 pm

Nengalore wrote:
swtor2316 wrote:And animations, can they be exported ?
The .jba animation files currently cannot be used, as far as I know, there is no way to use the animations, sorry.
By chance, do you know where is the model 3d of the cruiser of the eternal empire in .tor archive ?

Nengalore
n00b
Posts: 12
Joined: Sun Oct 25, 2015 7:34 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Nengalore » Thu Mar 10, 2016 4:10 pm

swtor2316 wrote:By chance, do you know where is the model 3d of the cruiser of the eternal empire in .tor archive ?
I do not, sorry.

probe
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Wed Apr 04, 2012 9:59 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by probe » Sun Apr 17, 2016 8:50 pm

Can I use that tool to replace malgus textures? (Original armor to item)

lyutor1945
advanced
Posts: 40
Joined: Mon Nov 02, 2015 6:24 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 2 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by lyutor1945 » Sat Apr 30, 2016 11:00 am

Hello there!!! People, does anyone have textures for Shae Vizla or hash_ names for this model and its resources?

Max Orchibay
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Tue Jun 21, 2016 1:13 am
Has thanked: 1 time

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Max Orchibay » Tue Jun 21, 2016 1:27 am

hello, trying to extract the files from Havoc said armor I get this error:
See the end of this message for details on how to invoke debugging
Just-In-Time (JIT) debugging instead of this dialog box.

************** ************** Exception text
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   in EasyMYP.MainWindow.contextMenuStripFileSystemTreeView_ItemClicked (Object sender, ToolStripItemClickedEventArgs e) in C: \ Code \ Personal \ SWTOR ripper \ EasyMYP \ EasyMYP \ MainWindow_Delegates_Events.cs: line 622
   in System.Windows.Forms.ToolStrip.OnItemClicked (ToolStripItemClickedEventArgs e)
   in System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnItemClicked (ToolStripItemClickedEventArgs e)
   in System.Windows.Forms.ToolStrip.HandleItemClick (ToolStripItem dismissingItem)
   in System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick (EventArgs e)
   in System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp (MouseEventArgs e)
   in System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEventInteractive (EventArgs e, ToolStripItemEventType meth)
   in System.Windows.Forms.ToolStripItem.FireEvent (EventArgs e, ToolStripItemEventType meth)
   in System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp (MouseEventArgs mea)
   in System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp (MouseEventArgs mea)
   in System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp (Message & m, MouseButtons button, Int32 clicks)
   in System.Windows.Forms.Control.WndProc (Message & m)
   in System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc (Message & m)
   in System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc (Message & m)
   in System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc (Message & m)
   in System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage (Message & m)
   in System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc (Message & m)
   in System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback (IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wParam, IntPtr lParam)


************** ************** Loaded Assembled
mscorlib
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5485 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file: /// C: /Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
EasyMYP
    Assembly version: 1.0.0.0
    1.0.0.0: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/EasyMYP.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5491 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5485 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file: /// C: /Windows/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5495 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file: /// C: /Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
MYPHandler
    Assembly version: 1.0.0.0
    1.0.0.0: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/MYPHandler.DLL
----------------------------------------
HashDictionary
    Assembly version: 1.0.0.0
    1.0.0.0: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/HashDictionary.DLL
----------------------------------------
HashCreator
    Assembly version: 1.0.0.0
    1.0.0.0: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/HashCreator.DLL
----------------------------------------
System.Core
    Assembly version: 3.5.0.0
    Win32 version: 3.5.30729.5420 built by: Win7SP1
    codebase: file: /// C: /Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
----------------------------------------
WarhammerOnlineHash
    Assembly version: 1.0.0.0
    1.0.0.0: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/WarhammerOnlineHash.DLL
----------------------------------------
System.Windows.Forms.resources
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5420 (Win7SP1.050727-5400)
    codebase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/2.0.0.0_es_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll
----------------------------------------
mscorlib.resources
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5485 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file: /// C: /Windows/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
System.Configuration
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5483 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
----------------------------------------
System.Management
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5483 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file:///C:/Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Management/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Management.dll
----------------------------------------
System.Xml
    Assembly version: 2.0.0.0
    Win32 version: 2.0.50727.5494 (Win7SP1GDR.050727-5400)
    codebase: file: /// C: /Windows/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
----------------------------------------
ICSharpCode.SharpZipLib
    Assembly version: 0.85.4.369
    0.85.4.369: Win32 version
    file: /// D codebase: /EasyMYP_v3.6-Spec%20SWTOR%20Batch%20Dict%20Parser/ICSharpCode.SharpZipLib.DLL
----------------------------------------

************** ************** JIT Debugging
To enable debugging Just In Time (JIT), the configuration file of this
application or computer (machine.config) must have the
jitDebugging value established in the system.windows.forms section.
The application must also be compiled with debugging
enabled

For example:

<Configuration>
    <System.windows.forms jitDebugging = "true" />
</ Configuration>

When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
JIT debugger registered will be sent on the computer
rather than be handled by this dialog box.


Can somebody help me? or at least spend the .gr2 files?
Thanks :D
Google translate :P

Ferouc
beginner
Posts: 25
Joined: Tue Dec 24, 2013 2:12 pm
Been thanked: 14 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Ferouc » Sun Jun 26, 2016 7:37 pm

It's summer and not Chrismas but here is your present.

hashes_filename.rar

User avatar
Kualan
n00b
Posts: 10
Joined: Wed Aug 26, 2015 9:23 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Kualan » Fri Jul 01, 2016 2:04 pm

Ferouc wrote:It's summer and not Chrismas but here is your present.

hashes_filename.rar
Nice! Thanks man.

lyutor1945
advanced
Posts: 40
Joined: Mon Nov 02, 2015 6:24 pm
Has thanked: 23 times
Been thanked: 2 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by lyutor1945 » Tue Jul 05, 2016 7:08 pm

Ferouc wrote:It's summer and not Chrismas but here is your present.

hashes_filename.rar
You are my savior!! thank you very much!!

Ferouc
beginner
Posts: 25
Joined: Tue Dec 24, 2013 2:12 pm
Been thanked: 14 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Ferouc » Sat Aug 13, 2016 2:28 pm

Hey gues,
I was boring and had some time.

All Body Parts are encoded. (Dynamic stuff without mags)
Only some txt files are missing, but nobody need them.

This time you can't copy the list into the Hash folder. You have to check it against the assets.
I do it this way, because you can't overwrite your work. (diffrent languages or something I don't have in my list)

If somebody know a way how to export only the latest hashes, please let me know.

Have fun and best regards from germany,

Ferouc


hashes_filename-Kopie.rar


edit:
I did some extra work and figured out a way to export my new hashes. (very ugly process)
The rar contains 3 files. The first one contains the new hashes from above, the other two are 20k new hashes since yesterday.
hashes.rar
Last edited by Ferouc on Sun Aug 14, 2016 10:40 pm, edited 1 time in total.

vonnika
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Mon Mar 24, 2014 10:30 pm
Has thanked: 1 time

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by vonnika » Sun Aug 14, 2016 10:30 pm

Ferouc wrote:Hey gues,
I was boring and had some time.

All Body Parts are encoded. (Dynamic stuff without mags)
Only some txt files are missing, but nobody need them.

This time you can't copy the list into the Hash folder. You have to check it against the assets.
I do it this way, because you can't overwrite your work. (diffrent languages or something I don't have in my list)

If somebody know a way how to export only the latest hashes, please let me know.

Have fun and best regards from germany,

Ferouc


hashes_filename-Kopie.rar
Thank you! Vielen Dank! :D

User avatar
Kualan
n00b
Posts: 10
Joined: Wed Aug 26, 2015 9:23 pm
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Kualan » Fri Aug 26, 2016 6:01 pm

Ferouc wrote:Hey gues,
I was boring and had some time.

All Body Parts are encoded. (Dynamic stuff without mags)
Only some txt files are missing, but nobody need them.

This time you can't copy the list into the Hash folder. You have to check it against the assets.
I do it this way, because you can't overwrite your work. (diffrent languages or something I don't have in my list)

If somebody know a way how to export only the latest hashes, please let me know.

Have fun and best regards from germany,

Ferouc


hashes_filename-Kopie.rar


edit:
I did some extra work and figured out a way to export my new hashes. (very ugly process)
The rar contains 3 files. The first one contains the new hashes from above, the other two are 20k new hashes since yesterday.
hashes.rar
Excellent work, really appreciate it.

Ferouc
beginner
Posts: 25
Joined: Tue Dec 24, 2013 2:12 pm
Been thanked: 14 times

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by Ferouc » Sun Sep 04, 2016 10:39 am

A short post, not much time in the next future so you get my new Hashes.

I looked after the bodyparts and I'm nearly finished.

Only in the swtor_main_art_dynamic_face_1 archive are 6 texture files unnamed.

The weapon archive is tricky. I checked all combinations for known filenames, extensions und paths that have shown up in this archive, but I got no new name.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

IronE
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Sun Oct 23, 2016 11:42 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by IronE » Sun Oct 23, 2016 11:49 pm

Hey guys, I'm looking for all the sounds files (SFX, Music, Dialogue, etc) from SWTOR, but having issues with the whole extracting and conversion. So I was just wondering if anyone had them on hand? Thanks!

cmdrzoom
ultra-n00b
Posts: 1
Joined: Thu Dec 01, 2016 9:06 pm

Re: Star Wars - The Old Republic - Beta

Post by cmdrzoom » Thu Dec 01, 2016 9:37 pm

Hello, board. I have a somewhat odd request/question, about replacing a model/texture ... no, not a "nude mod". Something less smutty and more OCD than that.
The latest update (5.0) changed, among other things that didn't really need changing, Lana Beniko's face. Again. I'm really not a fan of her new look, and I'd like to swap in the old model/texture, if only for finishing up the KotFE content on those characters who haven't (which is my fault for putting it off, I know), but I've run into the limits of my own file-modding expertise.

From a friend who hadn't yet updated, I got a copy of the old main_art_creature_a_1 file (which, among other characters and critters, contains Lana and most of the other KotFE npcs - my thanks to the earlier poster on this thread who mentioned that was where they were located). Unfortunately, while the game loads with no complaints with this file in place of the new one, something in the way animations are now handled causes all characters to flip face-down when they're the one speaking during cut-scenes. So that's not gonna work. (I tried swapping all the anim_humanoid files too, but that didn't seem to help. :( )
I also tried opening a copy of the new art file (with EasyMYP) and replacing all the .tex and .dds files for the "new" Lana with those I'd extracted from the older archive. That didn't work either, possibly because it changed the filesize of the archive; the client refused to load, giving me a C5 error.

So, as I said, I'm at my limit. But before I just give up (maybe on SWTOR entirely ... it's one of those "just one more little thing" situations for me right now) and/or try to force myself to accept it, I thought I'd turn to the more experienced archive divers here to find out what I'm doing wrong and, ideally, do it right.
Apologies in advance if I'm posting in the wrong place, or something that shouldn't be asked at all.

Post Reply