XeNTaX Forum Index
Forum MultiEx Commander Tools Tools Home
It is currently Wed May 24, 2017 5:08 am

All times are UTC + 1 hour


Forum rules


Please click here to view the forum rules



Post new topic Reply to topic  [ 642 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Next
Author Message
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Oct 25, 2016 1:19 am 
Offline
ultra-n00b

Joined: Mon Mar 21, 2016 8:04 am
Posts: 7
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time














You can make the ads go away by registering

MichaelDarkAngel wrote:
Moonscapes wrote:
Yes it's from AC Syndicate in the Victorian Legends Pack. Do you know if it will be possible to extract?

Thank you if you reply.


On my machine...

Assassin's Creed Syndicate->dlc_11->DataPC_11_dlc.forge->ACVI_CHR_P_EvieFrye_Outift12_Body_LOD0->Mesh->ACVI_CHR_P_EvieFrye_Outfit12_Body_LOD0

From there you can extract the main body mesh. Use the Outfit12 LOD0 branches to extract some of the accessory meshes. Textures, unfortunately are a little harder to find, and will most likely take you the longest to accomplish using a trial-and-error method. Open a texture branch and then open the model to see if that particular texture was applied.

--MDA


I hate to ask this since I know you'll probably say no, but could you possibly do it for me? I would do it, but I actually don't have any of the games installed, so I can't exactly get to the files.

Please respond, despite saying no though, just so I know!

Thank you.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Thu Nov 10, 2016 3:52 am 
Offline
beginner

Joined: Sun Apr 06, 2014 6:11 am
Posts: 20
Has thanked: 4 times
Have thanks: 0 time
I have this troubles too.
Can't preview any models from any game (tryed ACBF and AC Rogue)
I can give you any info if it could help you to resolve it.

Paliha wrote:
RunaWhite wrote:

Does that happen with every model you try to load?


======
Yes, in all games the review of the model fails. System.NullReferenceException - this is not a bug of the OS, this is a programming error. Either a pointer to the identifier of the UserControll where something is duplicated or missing initialization of this component.
RunaWhite wrote:
Because I never had that issue with AC4, AC3, nor Unity.

I'm happy for You...))) Then I have a lot of questions for my OS...))


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Mon Nov 14, 2016 10:17 am 
Offline
n00b

Joined: Wed Nov 18, 2015 3:39 am
Posts: 12
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
So I'm back again, last time I was looking for a certain asset in the game; a wooden pillar.

Someone was nice enough to find me the texture that it used, but I've been looking for around 3-4 months now for the actual pillar mesh, to no avail. I ended up making my own version of the mesh, in an attempt to reverse engineer a few things in the game.

Mine;

Image

What I'm trying to find in the files;

Bottom part

Image

Upper part

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Nov 15, 2016 11:22 am 
Offline
n00b

Joined: Wed Nov 18, 2015 3:39 am
Posts: 12
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
I get the horrible sense that this topic is dead / dying, nowadays.. That would be a shame indeed, there's no other way or method of retrieveing game assets from ubisoft.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Nov 15, 2016 1:54 pm 
Offline
n00b

Joined: Wed Nov 18, 2015 3:39 am
Posts: 12
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
I've come to the conclusion that most of the VIL_Int files are missing, I gather that Vil_int is the cafetheatre in game, where you save your games and train your assassin, every thing in that building is stored under one header, and that's Vil_int, I've checked all the celldatablocks, no mention of a vil_int in anything other than DataPC_ACU_Paris_assets.forge.

If anyone can help with this, I'd be very greatful and willing to help you in whatever way I can as well.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Thu Dec 15, 2016 11:02 am 
Offline
ultra-n00b

Joined: Tue Nov 22, 2016 9:05 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Hello I have a problem, big problem for me... I tried extract objects about Notre Dame Paris with the files LOD0, but the floors uppers ( 2º & 3ª floor and the towerbell) is not LOD0, how i can extract this files? I searched for all forge files ( is a hard work) and don¨t find objects about this one.
Please i need your help for finissed this cathedral, Either i can´t to see the graphics 3D in the viewer, i think is for my obsolete card graphic Quadro 4000. sorry for my bad english.
Thanks for all


Attachments:


You do not have the required permissions to view the files attached to this post. Register to gain access.



Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Dec 20, 2016 3:35 pm 
Offline
veteran
User avatar

Joined: Sat Jan 07, 2012 2:30 pm
Posts: 142
Has thanked: 45 times
Have thanks: 21 times
mikemanj2 wrote:
I get the horrible sense that this topic is dead / dying, nowadays.. That would be a shame indeed, there's no other way or method of retrieveing game assets from ubisoft.


Extracting assets from these games is really complicated for the way they are structured. If you didn't get the answers you were looking for, chances are nobody knows how to help you. I would love to get some AC sceneries, but I don't even bother considering how hard it is to find the right textures :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Thu Dec 22, 2016 12:42 pm 
Offline
ultra-n00b

Joined: Tue Nov 22, 2016 9:05 pm
Posts: 4
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Many thanks Runawhite, at least someone has been able to answer me after a long time.
If the internal architecture is very complicated. pity. I wanted to finish this wonderful cathedral
See if a new version of ArchNext is possible?
Thanks again


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 9:08 pm 
Offline
veteran
User avatar

Joined: Sat Jan 07, 2012 2:30 pm
Posts: 142
Has thanked: 45 times
Have thanks: 21 times
I don't think a new version would fix that, not if this is how the AC games are made.

Btw just a little OT to wish you all a Happy New Year.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Jan 10, 2017 9:05 am 
Offline
ultra-n00b

Joined: Sun Nov 29, 2015 4:54 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
ostrov88 wrote:
Hello
Win 7
3d view don't work
Image


Hello. I have same error.
AC:syndicate
wn10 x64
dx runtime installed


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Jan 10, 2017 3:18 pm 
Offline
veteran
User avatar

Joined: Sat Jan 07, 2012 2:30 pm
Posts: 142
Has thanked: 45 times
Have thanks: 21 times
romanilyin wrote:
ostrov88 wrote:
Hello
Win 7
3d view don't work
Image


Hello. I have same error.
AC:syndicate
wn10 x64
dx runtime installed


This happens to a lot of people, but the models can still be exported.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Jan 10, 2017 3:28 pm 
Offline
ultra-n00b

Joined: Sun Nov 29, 2015 4:54 pm
Posts: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
RunaWhite wrote:
This happens to a lot of people, but the models can still be exported.

Hello. Could you please explain how can I export models? I can export textures and materials. App crashes If I select any mesh.
How could I help to fix this errorr? Could I send logs with problem or smth else?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Wed Jan 11, 2017 12:51 pm 
Offline
veteran
User avatar

Joined: Sat Jan 07, 2012 2:30 pm
Posts: 142
Has thanked: 45 times
Have thanks: 21 times
romanilyin wrote:
RunaWhite wrote:
This happens to a lot of people, but the models can still be exported.

Hello. Could you please explain how can I export models? I can export textures and materials. App crashes If I select any mesh.
How could I help to fix this errorr? Could I send logs with problem or smth else?


For me it works simply pressing OK on that error message and then right-clicking over the mesh > Export As (OBJ). Not sure why/when your program crashes...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Sat Jan 28, 2017 2:59 pm 
Offline
beginner
User avatar

Joined: Wed Jun 08, 2011 1:58 pm
Posts: 29
Location: Nish, Serbia
Has thanked: 11 times
Have thanks: 8 times
it looks like For Honor is using the Anvil Next engine too. did anyone try using this tool on the game. there's a beta version online on right now.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ARchive_neXt
PostPosted: Tue Jan 31, 2017 2:54 am 
Offline
mega-veteran
mega-veteran
User avatar

Joined: Thu Nov 04, 2010 11:25 pm
Posts: 266
Location: Somewhere, out there... But, not quite here...
Has thanked: 129 times
Have thanks: 159 times
OriginOfWaves wrote:
it looks like For Honor is using the Anvil Next engine too. did anyone try using this tool on the game. there's a beta version online on right now.


Much like Rainbow Six Siege, For Honor's format is slightly different. Different enough that you will not be able to find out any more than the datafile names.

I am currently working on it, along with RSS as well (the two are as similar to each other as they are different from AC games). I have no idea how long this will take. The time I can put in to this is limited right now.

--MDA

_________________
Image
MDA

Like TBotR on Facebook
ARchive_neXt v4.03.27.0 Now Available!

"I intend to leave a memory of myself in the minds of others."
Leonardo da Vinci,
disciple of experience


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 642 posts ]  Go to page Previous  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 43  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: sjzbanw119 and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group